Μπριζόλες λεμονάτες δια χειρός Άννας Δρούζα!

16 Ιανουαρίου 2013

 

Η Άννα Δρούζα σου προτείνει μια δική της συνταγή που πιστεύει πως και εσύ αξίζει να δοκιμάσεις. Μπριζόλες λεμονάτες!

Παίρνουμε μπριζόλες κατά προτίμηση χοιρινές. Βάζουμε τις μπριζόλες στο τηγάνι να ροδίσουν κατόπιν τις βγάζουμε και βάζουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Παίρνουμε μία κατσαρόλα βάζουμε τι μπριζόλες μετά το κρεμμύδι που το έχουμε σοτάρει, και βάζουμε και δύο ποτήρια λευκό κρασί. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, τις αφήνουμε να σιγοβράσουν και όταν μισοβράσουν ρίχνουμε και λίγο νερό μέχρι να σκεπαστούν. Προσθέτουμε λίγη ρίγανη και προς το τέλος το χυμό ενός λεμονιού. Αν οι μπριζόλες έχουν γίνει και δεν έχει γίνει η σάλτσα, βγάζουμε τις μπριζόλες και αφήνουμε την σάλτσα λίγο παραπάνω για να δέσει.

Εγώ αυτή τη συνταγή την κάνω με 4 μπριζόλες χοιρινές, ένα κρεμμύδι, δύο ποτήρια κρασί, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο νερό και ένα λεμόνι.

Περιμένω να ακούσω εντυπώσεις..!

Άννα Δρούζα 



 

 

 

 

 

 

.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ