Η Γκαγιέ ήταν έγκυος αλλά απέβαλε! -Η Βαλερί ετοιμάζεται να ζητήσει αποζημίωση

28 Ιανουαρίου 2014

Η αποβολή της ηθοποιού, Ζουλί Γκαγιέ, τον Μάιο του 2013, ήταν η... σταγόνα που έπεισε τον Γάλλο πρόεδρο να σταθεί στο πλευρό της. Για να ξεφορτωθεί τη Βαλερί την έστειλε διακοπές στην Ελλάδα!

Η σύντομη εγκυμοσύνη, που έληξε με μια αποβολή της Ζουλί Γκαγιέ, τον περασμένο Μάιο, ήταν το γεγονός που συγκλόνισε τον Γάλλο πρόεδρο και τον έπεισε ότι πρέπει να σταθεί στο πλάι της ηθοποιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, το ζευγάρι είχε την ατυχία με την αποβολή, όταν η Γκαγιέ ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος, το Μάιο του 3013. Το γεγονός αυτό έπεισε τον Γάλλο πρόεδρο, αφενός να σταθεί στο πλευρό της ηθοποιού και αφετέρου να ξεφορτωθεί την Βαλερί Τριερβελέρ. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Φρανσουά Ολάντ αποφάσισε να στείλει τη δημοσιογράφο, μόνη της, διακοπές στην Ελλάδα.

Η Βαλερί έτοιμη να ζητήσει αποζημίωση

Εντωμεταξύ, το περιοδικό Τhe Voici σημειώνει ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, η Βαλερί Τριερβελέρ, να ζητήσει αποζημίωση από τον Ολάντ, μόλις επιστρέψει από το ταξίδι της στην Ινδία. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, το επιχείρημα που θα χρησιμοποιήσει η δημοσιογράφος για την αξίωση της αποζημίωσης, είναι ότι για να αναλάβει καθήκοντα Πρώτης Κυρίας εγκατέλειψε τη θέση της παρουσιάστριας σε τοκ σόου στο κανάλι D8, το 2012.Πηγή:www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ