Καρέ- καρέ η δολοφονία του Άλεξ στη Βέροια: Για πρώτη φορά μιλά το 1 από τα 5 παιδιά

29 Ιανουαρίου 2014

Για πρώτη φορά μιλάει δημοσίως ένα από τα 5 παιδιά, που καταδικάστηκαν για τον άδικο χαμό του 13χρονου Άλεξ πριν από περίπου 8 χρόνια στη Βέροια, περιγράφοντας καρέ- καρέ ό, τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεαφανίδου, ο 22χρονος πλέον Αλέξανδρος, αναφερόμενος σε εκείνο βράδυ είπε:

«Ήμασταν στην πλατεία. Περνούσε, τον βρίσαμε, μας έβρισε. ‘’Τι κοιτάς ρε γυαλαμπούκα;’’ του είπαμε. ‘’Σταματήστε ρε...’’ μας απάντησε. Αρχίσαμε να τον κυνηγάμε, μέχρι που φτάσαμε στο δημαρχείο. Εκεί τον σπρώξαμε και εκείνος έπεσε από τα σκαλιά. Την τρικλοποδιά έβαλε ο Έλληνας. Μετά άκουσε ένας ότι δεν χτυπάει η καρδιά του. ‘’Είναι νεκρός’’, μας είπε. Σκουπίσαμε τα αίματα και τον βάλαμε σε ένα σπίτι εγκαταλελειμμένο. Την επόμενη μέρα πήγαμε στο σπίτι, είδαμε ότι δεν ζει και την τρίτη μέρα τον πήγαμε στο ποτάμι».

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος υποστήριξε πως «ο παππούς και ο μεγάλος αδερφός των δύο Ελληνόπουλων, που ήταν εκείνο το βράδυ παρόντες, γνωρίζουν που βρίσκεται το άψυχο σώμα του Άλεξ».

Εν τω μεταξύ, ο 22χρονος Αλέξανδρος αναφερόμενος στο πώς κύλησε η ζωή του μετά το χαμό του Αλεξ είπε ότι δεν κατάφερε να βγάλει το Γυμνάσιο, καθώς τα παιδιά στο σχολείο τον αναγνώρισαν και τον κορόιδευαν. «Δεν μου μιλάγανε, δεν έκανα παρέα με κανέναν. Είσαι φονιάς μου έλεγαν...» υποστήριξε, εκτός των άλλων. Άφησε το σχολείο και δούλεψε κάποια χρόνια στην οικοδομή με τον μπαμπά του, αλλά σήμερα είναι άνεργος.

Πηγή: www.attikipress.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ