Αφράτα cookies σοκολάτας για κάθε ώρα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια κουβερτούρα σε σταγόνες</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη</span><br /><span style="font-size: medium;">1 βανίλια σκόνη</span><br /><span style="font-size: medium;">4 κουταλιές της σούπας κακαό</span><br /><span style="font-size: medium;">1 αυγό</span><br /><span style="font-size: medium;">100 γραμμάρια λευκή σοκολάτα σε σταγόνες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ</span><br /><span style="font-size: medium;">150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις</span><br /><span style="font-size: medium;">120 γραμμάρια βούτυρο</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Βάζουμε στον κάδο του μίξερ 120 γραμμάρια βούτυρο και 200 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγα λεπτά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τη βανίλια, το μπεικιν πάουντερ, το κακάο και το αλεύρι.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Μοιράζουμε το μείγμα σε ένα ρηχό ταψί με ένα κουτάλι.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Αφήνουμε τα cookies να κρυώσουν και τα βγάζουμε από το ταψί.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα