Κάντε τη διαφορά με το λεοπάρ. Τα αγαπημένα μας σύνολα

29 Ιανουαρίου 2014

Κατά καιρούς η μόδα φλερτάρει και με άλλα animal print αλλά το αγαπημένο της παραμένει το λεοπάρ. Κάποιοι δυσκολεύονται πιο πολύ να το φορέσουν και άλλοι το έχουν πλεόν καταχωρήσει στην ουδέτερη παλέτα χρωμάτων. Όλα όμως έχουν κάνουν με την παλέτα που θα επιλέξετε. Αν είστε καινούργια στο παιχνίδι και το φοβάστε ακόμα, επιλέξτε το print σας να είναι σε ουδέτερα χρώματα. Έτσι θα το συνηθίσετε πιο εύκολα και σιγά σιγά θα μπορέσετε να δοκιμάσετε και κάποια πιο κλασσικά χρώματα.

 

Trend Trial - Leopard Jacket


Μπορείτε βέβαια να το φορέσετε και το πρωί με πιο "ύσηχα" κομμάτια της ντουλάπας σας και χωρίς άλλα print, ώστε να είναι το κομμάτι που θα κάνει τη διαφορά έστω και σε αυτή τη παλέτα χρωμάτων. Μπορείτε όμως επίσης να περιοριστείται γι' αρχή στα λεοπάρ αξεοσυάρ, όπως μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια.

 

Είναι ένα print που μπορεί να μεταμορφώσει εύκολα κάθε συνολό σας. Μην το συνδυάσετε όμως με διαφορετικά print, καλύτερο είναι να δοκιμάσετε διαφορετικά λεοπάρ σε άλλα χρώματα και μεγέθοι μεταξύ τους παρά τελείως διαφορετικά print!

 

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...