Θα αποκτήσει ο Αρναούτογλου δικό του κανάλι;

31 Ιανουαρίου 2014

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, μετά τη δραστηριοποίησή του στο χώρο της εστίασης διατηρώντας κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ, έχει βάλει πλώρη και για άλλες επενδύσεις και μάλιστα σε γνωστά του λημέρια, τα τηλεοπτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εφημερίδας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει δεχτεί πρόταση από γνωστούς επιχειρηματίες για να ανοίξει κανάλι τηλεπωλήσεων, στα πρότυπα των αντίστοιχων ξένων τηλεοπτικών σταθμών και ειδικότερα των Ηνωμένων Πολιτειών. Άλλωστε ο παρουσιαστής μέσα από τα συχνά ταξίδια του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχει πάρει πολλές ιδέες.

Μία από αυτές είναι και η δημιουργία ενός τηλεοπτικού σταθμού με 24ωρο πρόγραμμα πωλήσεων προϊόντων, με παρουσιαστές δημοφιλή πρόσωπα της showbiz κι όχι μόνο. Στο εξωτερικό αρκετοί είναι οι σταρ (όπως η Σίντι Κρόφορντ, ο Ρίτσαρντ Γκιρ και οι αδερφές Καρντάσιαν) που παρουσιάζουν σε ένα κανάλι telemarketing τα αγαπημένα τους προιόντα, με πρωτότυπο τρόπο, είτε από το σπίτι τους είτε σε ωραίες τοποθεσίες.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον χώρο της showbiz, μπορεί να αξιοποιήσει τις γνωριμίες του και να πείσει πολλούς διάσημους φίλους του να παρουσιάσουν τα προϊόντα που εμπιστεύονται.

Πηγή: www.govastileto.gr  


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...