Τον νάρκωσε και τον εκβίαζε με ροζ βίντεο

31 Ιανουαρίου 2014

Μία γυναίκα 24 ετών απειλούσε ότι θα έβγαζε τα «άπλυτα» ενός 55χρονου στη… φόρα εάν δεν της κατέβαλλε χιλιάδες ευρώ για να εξασφαλίσει τη… σιωπή της.

Ο 55χρονος που είναι παντρεμένος κατήγγειλεστην αστυνομία Θεσσαλονίκης ότι είχε πέσει θύμα πλεκτάνης. Ειδικότερα κατήγγειλε ότι στις 23 Ιανουαρίου, 24χρονη, με την οποία διατηρούσε φιλική σχέση, του προσέφερε νερό και εν συνεχεία έχασε τις αισθήσεις του.

Ακολούθως την 26η Ιανουαρίου 2014, δέχθηκε τηλεφώνημα από τη νεαρή γυναίκα, η οποία τον ενημέρωσε ότι είχε καταγράψει παρανόμως ερωτικές τους περιπτύξεις και του ζήτησε αρχικά το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ προκειμένου να μην δημοσιοποιηθεί το επίμαχο «υλικό» στο διαδίκτυο και να μην γνωστοποιηθεί στην σύζυγό του.

Κατόπιν τηλεφωνημάτων του θύματος με την 24χρονη, μία 35χρονη και συνεργό τους που αναζητείται, τελικά συμφωνήθηκε να τους καταβάλλει το συνολικά ποσό των 3.000 ευρώ και ειδικότερα, σε προκαθορισμένο ραντεβού χθες στην περιοχή Βούλγαρη, να τους παραδώσει 2.000 ευρώ ως μέρος του συμφωνηθέντος ποσού.
Στήθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν οι δύο γυναίκες, καθώς και δύο ακόμη άτομα, 22 και 15 ετών, που επιτηρούσαν τον χώρο κατά την διάρκεια του ραντεβού.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση και συμμορία, εκβίαση, παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκη

Πηγή: www.madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ