Μακιγιάζ για... κοκκινομάλες!

31 Ιανουαρίου 2014

Μέχρι πριν μερικά χρόνια το κόκκινο της φωτιάς, το κόκκινο-φούξια και το βαθυκόκκινο χρώμα μαλλιά ήταν σχεδόν ταμπού! Εκτός φυσικά αν ήσασταν η Τζέσικα Ραμπιτ.

 

 

  

Ξαφνικά τα πράγματα άλλαξαν και πια συναντάμε στυλάτες κόκκινες αποχρώσεις κάθε είδους.


 

Bella Thorne

 

Οι κοκκινομάλλες όμως δεν σταματούν εκεί. Συνδιάζουν το χρώμα των μαλλιών τους με ένα κόκκινο κραγιόν. Ας δούμε πέντε διάσημες κοκκινομάλλες του Hollywood και πώς φοράνε το κόκκινο κραγιόν τους.

Στην πρεμιέρα του Iron Man 3, η Bella Thorne φοράει ένα πορτοκαλο-κόκκινο κραγιόν που ταιρίαζει απόλυτα στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της.

Σε γυναίκες με πιο ψυχρές αποχρώσεις όπως η Jessica Chastain ταιριάζουν καλύτερα κραγίον στα χρώματα του κρασιού και των μούρων.

 

Jessica Chastain 

 

Ένας γρήγορος τρόπος να βρεις το χρώμα της επιδερμίδας σου είναι να κοιτάξεις ποιά κοσμήματα σου ταιριάζουν περισσότερο. Αν φοράς περισσότερα ασημένια ανήκεις στην κατηγορία των ψυχρών ή ουδέτερων χρωμάτων. Αν το χρυσό σου πάει καλύτερα τότε ανήκεις στα ζεστά χρώματα.


 

Scarlett Johansson

 

Ένα κόλπο που μας διδάσκει η Christina Hendricks είναι ποτέ να μην φοράμε κραγιόν στην ίδια απόχρωση με τα μαλλιά μας. Είναι καλύτερο το κραγιόν να είναι πιο σκούρη απόχρωση. Το ίδιο κάνει και η Bruce Dallas Howard.

 

 

Christina Hendricks

 

Bryce Dallas-Howard

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ