Πλήγμα με Αγουέρο στη Σίτι

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι επιβεβαίωσε ότι ο Σέρχιο Αγουέρο θα μείνει για ένα μήνα εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το πρώτο ματς με τη Μπαρτσελόνα για τους "16" του Champions League.
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είδε τη Μάντσεστερ Σίτι να διαλύει με 5-1 την Τότεναμ στο Λονδίνο και να σκαρφαλώνει μόνη στη κορυφή της βαθμολογίας, όμως τα νέα από το "μέτωπο" του τραυματισμού του Σέρχιο Αγουέρο δεν ήταν ευχάριστα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός αντικαταστάθηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο ματς του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των "πολιτών" η επιστροφή του στα γήπεδα θα γίνει μετά την πάροδο ενός μήνα.

Αυτό αποκάλυψε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Σίτι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος πάντως εξέφρασε την πίστη του ότι οι Άλβαρο Νεγρέδο, Έντιν Τζέκο και Στέφαν Γιόβετιτς είναι σε θέση να καλύψουν το κενό του.

Φυσικά, πέρα από τα ματς πρωταθλήματος στα οποία θα τον στερηθεί για το μήνα Φεβρουάριο η Σίτι, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (15 γκολ) θα λείψει σίγουρα και από το πρώτο ματς με τη Μπαρτσελόνα (18/2) για τη φάση των "16" του Champions League.

Βέβαια, η ρεβάνς των δύο ομάδων (Καμπ Νόου) είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως το στοίχημα για τον παίκτη και τους γιατρούς είναι να είναι έτοιμος για αυτό το σπουδαίο παιχνίδι.

Σχετικά άρθρα