Παπαθεοδώρου: Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει από τη Νέα Κηφισιά ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου
Να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική φετινή της πορεία θέλει η Νέα Κηφισιά, που υποδέχεται τον Άρη (1 /2, 17:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1.

"Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που το όνομα της από μόνο του μας προκαλεί τεράστιο σεβασμό, ταυτόχρονα όμως και η ποιότητα που έχει σαν ομάδα κάνει το παιχνίδι εξαιρετικά ενδιαφέρον .

Είναι σημαντικό για μας να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις απέναντι σε ένα τόσο ιστορικό αντίπαλο και παράλληλα η καλή εμφάνιση να συνοδευτεί από μια νίκη στο γήπεδο μας που είναι απαραίτητη για μας και θα αποτελέσει ένα βήμα παραπάνω στην πορεία που κάνουμε σε αυτή την πρώτη μας χρονιά στην Α1. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και ξέρει να διαβάζει πολύ καλά τις αντίπαλες άμυνες", ήταν τα όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο esake.gr.

Από την πλευρά των παικτών ο Θοδωρής Σιούτης σημείωσε: "Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που διαθέτει ένα κράμα νεανικού ενθουσιασμού και εμπειρίας. Ο Άρης μετά την αλλαγή προπονητή στα δύο παιχνίδια που έπαιξε έδειξε πολύ καλά δείγματα αγωνιστικής γραφής.

Εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι αυτό, παίζουμε στο γήπεδο μας και θέλουμε να προσθέσουμε ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό μας συνεχίζοντας  την πολύ καλή πορεία που έχουμε τον τελευταίο καιρό".

Σχετικά άρθρα