Αγκινάρες φρικασέ από την Άννα Δρούζα!

4 Απριλίου 2013



Η Άννα Δρούζα προτείνει για τους αναγνώστες του boro.gr  μια συνταγή που  αγαπά ιδιαίτερα... Αγκινάρες φρικασέ!

Παίρνετε 1 κιλό κατσικάκι όποιο μέρος θέλετε και 20 αγκινάρες.

 

Καθαρίζετε τις αγκινάρες και δεν αφήνετε καθόλου κοτσάνι. Αφαιρείτε τα φύλλα και κρατάτε την καρδιά της αγκινάρας. Αφού έχετε αφαιρέσει και το μαλλάκι που έχει εσωτερικά. Βάζετε στην κατσαρόλα να τσιγαρίσετε το κατσικάκι αφού πρώτα έχετε ροδίσει ένα κρεμμύδι. Εγώ το σβήνω με άσπρο κρασί και προσθέτω νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας. Τα αφήνω γύρω στα 50 λεπτά να πάρουν βράση και προσθέτω τις αγκινάρες και τα αφήνω όλα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μελώσουν.

 

Δοκιμάζουμε αν έχουν μελώσει στο βαθμό που προτιμά ο καθένας. Τέλος προαιρετικά, όσοι θέλουν μπορούν να ετοιμάσουν αυγολέμονο με δύο αυγά και δύο λεμόνια. Όσοι το προτιμούν με χαμηλότερα λιπαρά δεν φτιάχνουν αυγολέμονο.


Καλή όρεξη!

Άννα Δρούζα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...