Στον Παναιγιάλειο οι Μανδύλης και Καλλιακμάνης

Δύο ακόμα προσθήκες για τον Παναιγιάλειο. Η ομάδα του Αιγίου απέκτησε τον 24χρονο μέσο Ανδρέα Μανδύλη από τον Βύζαντα Μεγάρων και τον συνομήλικό του τερματοφύλακα Γιάννη Καλλιακμάνη από τον Εθνικό Σαγέικων.Η ανακοίνωση για τον Μανδύλη:

"Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μανδύλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Είναι γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1989, έχει ύψος 1.77 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και από το 2007 μέχρι σήμερα, στις εθνικές κατηγορίες, φόρεσε τις φανέλες των: Κορωπίου, Αιολικού, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μαρκό, ΠΑΟ Ρουφ, Χαϊδαρίου και Βύζαντα Μεγάρων, στον οποίο ανήκε από το 2012".

Η ανακοίνωση για τον Καλλιακμάνη:

"Παίκτης του Παναιγιαλείου είναι από αργά χθες το βράδυ ο τερματοφύλακας Γιάννης Καλλιακμάνης, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση και σήμερα αναμένεται να υπογράψει.

Ο Καλλιακμάνης επιστρέφει μετά από 3,5 χρόνια στην ομάδα μας, καθώς είχε αγωνιστεί και την περίοδο 2009- 10 στη Γ΄ Εθνική.

Είναι γεννημένος 7-6-89 και έχει αγωνιστεί ακόμη, σε Ζαβλάνι , Αχιλλέα Καμαρών, Σπάρτη, Αχαϊκή και Εθνικό Σαγείκων".

Σχετικά άρθρα