Ανακοινώθηκε ο Μήτρογλου στη Φούλαμ και… έπεσε το site!

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ. Ο 25χρονος επιθετικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο για 4,5 χρόνια με τους Λονδρέζους και κατόπιν ανακοινώθηκε προβάροντας τη φανέλα της νεάς του ομάδας.Ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 15.000.000 ευρώ από την πώληση του πρώτου σκόρερ του, ενώ ο διεθνής επιθετικός θα γίνει πλουσιότερος κατά 10 (και πλέον…) εκατ. ευρώ, αφού θα αμοίβεται με 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως!

"Μου είπε τα καλύτερα ο Καραγκούνης"
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Φούλαμ, ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στην Πρέμιερ Λιγκ και ειδικά στη Φούλαμ, η οποία είναι μια σπουδαία ομάδα.

Είμαι εδώ γιατί θέλω να πετύχω τους στόχους της ομάδας και να τη βοηθήσω να πετύχει γκολ. Το γεγονός ότι οι άνθρωποί της με ήθελαν τόσο πολύ με κολακεύει και είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Είμαι επίσης χαρούμενος που θα δουλέψω με τον Ρενέ Μόλενστιν. Γνωρίζω ότι έχει μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Μου εξήγησε πως δουλεύει και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του.

Μίλησα επίσης με τον Γιώργο Καραγκούνη πριν έρθω εδώ και μου είπε μόνο τα καλύτερα για τη Φούλαμ".

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Φούλαμ στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Έλληνα διεθνή Κωνσταντίνου Μήτρογλου για 4,5 χρόνια για μη ανακοινώσιμο ποσό, με τον ποδοσφαιριστή να μένει στο ‘Κρέιβεν Κότατζ’ μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο 25χρονος επιθετικός φτάνει στο Δυτικό Λονδίνο από τον Ολυμπιακό, όπου σημείωσε 14 γκολ στη φετινή Super League, καθιστώντας τον αρχισκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Μήτρογλου άρχισε την καριέρα του στη Γερμανία πριν μετακινηθεί στον Ολυμπιακό το 2007, όπου πραγματοποίησε 148 εμφανίσεις και σημείωσε 62 τέρματα, σε 6 σεζόν. Βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και ένα σούπερ καπ.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Μήτρογλου σημείωσε 8 τέρματα σε 28 εμφανίσεις με τη χώρα του. Σκόραρε 3 κρίσιμα τέρματα στα μπαράζ της Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στη νίκη επί της Ρουμανίας τον περασμένο Νοέμβριο, στέλνοντας τη χώρα του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο Μήτρογλου έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας παίκτης που πέτυχε χατ τρικ στο Champions League, σημειώνοντας και τα 3 τέρματα στη φετινή εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της Άντερλεχτ στη φάση των ομίλων".

Σχετικά άρθρα