Ανόρθωση: Δεν προχωράει του Νικοπολίδη, γιατί δεν έχει δίπλωμα

Το γεγονός ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν έχει δίπλωμα UEFA PRO κάνει πολύ δύσκολη την σύναψη συμφωνίας με την Ανόρθωση για την τεχνική της ηγεσία. Η διοίκηση της Κυρίας στρέφεται σε άλλες λύσεις με τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Ρόνι Λέβι, να προβάρει ως φαβορί για να αναλάβει εκ νέου την Ανόρθωση.Ο Αντώνης Νικοπολίδης βρίσκεται στην Κύπρο για συζητήσεις με τη διοίκηση της Ανόρθωσης, αλλά οι νεότερες πληροφορίες μετά τις επαφές που έγιναν αναφέρουν ότι δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μετά τις πρώτες επαφές που έγιναν επί κυπριακού εδάφους. Το μεγάλο "αγκάθι" φαίνεται πως είναι το δίπλωμα UEFA PRO που δεν διαθέτει ο Νικοπολίδης.

Πλέον οι τροποποιήσεις που έχουν γίνει από πλευράς ΚΟΠ επιτρέπουν και σε μη κατόχους του διπλώματος να βρίσκονται στον πάγκο και να δίνουν οδηγίες σε… εξαιρετικές περιπτώσεις, αλλά στην Ανόρθωση προτιμούν… καλού κακού προπονητή με δίπλωμα.

Επικοινωνία με τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Ρόνι Λέβι, είχε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Πουλλαΐδης, με στόχο να βολιδοσκοπήσει το κατά πόσον ο Ισραηλινός θα ενδιαφερόταν να διαδεχθεί τον Ζόρζε Κόστα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ισραηλινός τεχνικός, ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπειτάρ Ιερουσαλήμ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ως εκ τούτου, το ενδεχόμενο να αναλάβει εκ νέου το «τιμόνι» της Ανόρθωσης συγκεντρώνει πολλές δυσκολίες…

Σχετικά άρθρα