Ο καιρός σήμερα – Σάββατο 1/2/2014

Τοπικές βροχές στα δυτικά και από το απόγευμα στη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη. Καταιγίδες από το απόγευμα στο Ιόνιο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Στέρεας και της δυτικής Μακεδονίας. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής από το απόγευμα. Λίγα χιονιά τη νύχτα στην Πάρνηθα πάνω από 1200 μετρά Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Λίγα χιόνια από το βράδυ στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία από το απόγευμα θα ενταθούν και στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και από τη νύχτα στα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στέρεας, Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 7 α τοπικά στα νότια 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Από το βράδυ στα νότια θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και το βράδυ και της ανατολικής Στέρεας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κρήτη, Κυκλάδες
Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν στην Κρήτη και τις δυτικές Κυκλάδες τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα δυτικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 8 και στα νοτια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχετικά άρθρα