Για… γκολ και θέαμα στο άδειο ΟΑΚΑ

Τον Μανδραϊκό υποδέχεται η ΑΕΚ στην αυλαία του δεύτερου γύρου στον 6ο όμιλο της Football League 2. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00GR στο ΟΑΚΑ χωρίς παρουσία θεατών, μετά την τιμωρία της Ενωσης.Η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον τέταρτο στη βαθμολογία, Μανδραϊκό για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου. Η Ένωση μετά και την αφαίρεση βαθμών της ΕΠΟ οδηγεί την κούρσα με 35 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Μάνδρας που στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 23 βαθμούς. Ο «Δικέφαλος» στην προηγούμενη αναμέτρηση επικράτησε στη Νάξο του τοπικού Πανναξιακού με 5-0 παίζοντας μετά από καιρό ωραίο ποδόσφαιρο, με τον Μανδραϊκό να επικρατεί με 3-0 του Περαμαϊκού.

Ο Τραϊανός Δέλλας για ένα ακόμα ματς θα ανακατέψει την τράπουλα και οι αλλαγές στο βασικό σχήμα αναμένονται αρκετές. Η συνεχής περίοδος του αγωνιστικού ντεφορμαρίσματος του Αλεσάντρε Ντακόλ, αναγκάζει τον Κολοσσό να προβεί σε αλλαγές. Στις περισσότερες από αυτές ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στον πάγκο ή και εκτός αποστολής. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΚ προσανατολίζεται να ξεκινήσει βασικό τον Πόποβιτς, που δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του και αν μη τι άλλο το καλό πρόσωπο του Κροάτη είναι αυτό που βοηθά την ομάδα. Αν και ο Δέλλας σκέφτηκε να προβεί σε αλλαγή συστήματος, φαίνεται τελικά να αποφάσισε να επιμείνει στο (αγαπημένο) 4-2-3-1.

Τα γκολποστ της ΑΕΚ θα υπερασπιστεί ο Φώτης Καραγκιολίδης, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Πεταυράκης, στα δεξιά πόντους κερδίζει ο Τσουκαλάς, ενώ στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Τσιρίλο με τον Ρόβα, που στα τελευταία ματς έχουν δείξει ότι έχουν βρει την μεταξύ τους χημεία. Στο κέντρο βασικό και αναντικατάστατο δίδυμο πρέπει να θεωρείται ο Κορδέρο με τον Ανάκογλου, στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Πόποβιτς και στο δεξί ο Γροντής. Αιχμή του δόρατος θα αποτελέσει ο φορμαρισμένος, Ιβάν Μπρέσεβιτς με τον Πλατέλλα πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.

Βάσει των παραπάνω ο Ντακόλ φαίνεται πως θα μείνει εκτός αποστολής, ενώ παράλληλα σημαίνει πως και ο Νίκος Γεωργέας θα καθίσει στον πάγκο προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες ανάσες μετά τις συνεχείς αναμετρήσεις. Χρόνο συμμετοχής είναι πιθανό να πάρει και ο Τζανετόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανάκογλου, Αργυρίου, Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς, Καραγκιολίδης, Κάτσικας, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Τσουκαλάς και Τσούπρος.

*Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται πέντε ξένοι, από τους οποίους ο ένας θα μείνει εκτός. Αυτός πιθανότατα να είναι ο Αλεσάντρε Ντακόλ βάσει των τελευταίων προπονήσεων.

Σχετικά άρθρα