Δημοσιογράφος στριμώχνει Ολάντ για την ερωτική του ζωή!

1 Φεβρουαρίου 2014

Τόλμησε να τον ρωτήσει για τη σχέση του με την Ζουλί Γκαγέ

Απροετοίμαστος φάνηκε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μεγάλη Βρετανία στο πλαίσιο της γαλλοβρετανικής συνόδου.

Την ώρα που έδινε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Βρετανό πρωθυπουργό, ο Ολάντ ερωτήθηκε από δημοσιογράφο της DailyTelegraph για το… φλέγον ζήτημα της ερωτικής του ζωή που τις τελευταίες εβδομάδες απασχολεί τα γαλλικά και διεθνή Μέσα.

Όταν τον λόγο πήρε ο Κρίστοφερ Χόουπ, πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας, ρώτησε δίχως περιστροφές τον πρόεδρο της Γαλλίας: «Κύριε πρόεδρε, γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για εσάς. Νομίζετε ότι η προσωπική σας ζωή γελοιοποίησε τη Γαλλία στη διεθνή σκηνή; Διατηρείτε ακόμα δεσμό με την Ζουλί Γκαγέ; Θα θέλατε να βρίσκεται εδώ μαζί σας;».

 

Ο Ολάντ παρά την έκπληξή του για την ευθύτητα της ερώτησης, απάντησε: «Σχετικά με την τελευταία ερώτηση, φοβάμαι ότι θα αρνηθώ να απαντήσω».

Λίγη ώρα αργότερα, στο επίσημο προφίλ της Daily Telegraph στο Twitter αναρτήθηκε μήνυμα που έγραφε «Ο Ολάντ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου μας σχετικά με την προσωπική ζωή του», ενώ αμέσως μετά ξεκίνησε ένας… πόλεμος γύρω από το «ποιος κάνει καλύτερη δημοσιογραφία: Οι Γάλλοι ή οι Βρετανοί».

Αν και οι περισσότεροι χρήστες αμφιταλαντεύτηκαν αναφέροντας πως οι Βρετανοί τολμούν να θέσουν δύσκολα ερωτήματα, ενώ κάποιοι υποστήριζαν ότι ο Χόουπ έκανε κίτρινη δημοσιογραφία που θα άρμοζε σε συντάκτη της Sun, το γεγονός παραμένει ένα: η ερωτική ζωή του Ολάντ παραδόξως παραμένει ακόμα πρώτο θέμα συζήτησης.

 

 Πρώτο θέμα

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ