Ινσαουράλδε: Το 100% για τον ΠΑΟΚ

Αποφασισμένος να κερδίσει… μόνιμη θέση στον ΠΑΟΚ είναι ο Χοσέ Ινσαουράλδε.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού στον PAOK TV

"Μου συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην ομάδα. Οι διευθυντές είναι άψογοι και ευγενικοί με εμένα. Νιώθω καλά που ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με συμπεριφέρθηκαν καλά. Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα παίξω μόνο τέσσερις μήνες αλλά θα μείνω παραπάνω στην ομάδα".

Για το πώς φαντάζεται το ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ: "Μιλάω με τον προπονητή και με θέλει έτοιμο το συντομότερο δυνατό. Αλλά σίγουρα μεθάυριο (σ.σ. αύριο απέναντι στον Πλατανιά) δεν θα είμαι. Πιστεύω πως χρειάζομαι μια εβδομάδα για να έρθω σε πολύ καλή φυσική κατάσταση γιατί έχω χάσει λίγο τον ρυθμό μου. Δεν είχα κάποιον τραυματισμό ή χτύπημα απλά μου έχει λείψει η προπόνηση μέσα στην ομάδα ώστε να φτάσω στο καλύτερο επίπεδο. Φαντάζομαι στο επόμενο παιχνίδι (σ.σ. απέναντι στον ΟΦΗ) θα είμαι έτοιμος".

Για το τι ξέρει από τον ΠΑΟΚ: "Εχω έναν φίλο που παίζει στην Ελλάδα, μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, τον κόσμο και τους διευθυντές. Περιμένω να παίξω με ανυπομονησία και να δώσω το 100% για τον σύλλογο".

Για το ότι είναι ένας δυναμικός παίκτης και πως τέτοιοι ποδοσφαιριστές αρέσουν στον κόσμο αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους διαιτητές: "Ενημερώθηκα για τον κόσμο. Κάπως έτσι ήταν και στην προηγούμενη ομάδα μου. Τώρα πρέπει να προσαρμοστώ και να δώσω ό,τι καλύτερο".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Θέλω να πω στους οπαδούς πως υπόσχομαι να δώσω το 100% στις προπονήσεις και τους αγώνες να πετύχουμε τους στόχους μας ώστε η ομάδα να είναι πρωταγωνίστρια σε όλες τις διοργανώσεις που παίζει".

Σχετικά άρθρα