Κάρι: Ενα καλό παιχνίδι για να επιστρέψουμε

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τα Τρίκαλα (2/2), με τον αμερικανός γκαρντ των πρασίνων, Ραμέλ Κάρι, να τονίζει ότι η ομάδα του θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Μπαρτσελόνα, κάνοντας ένα καλό παιχνίδι απέναντι στους νεοφώτιστους και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να σεβαστεί τον αντίπαλο, αλλά και τον εαυτό της."Πρέπει να επιστρέψουμε μετά από την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο γήπεδό μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση σε έναν αγώνα που γίνεται μέσα σε 48 ώρες.

Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι. Και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας που ξέρει να μάχεται, αλλά και τη δική μας ομάδα, τους εαυτούς μας.

Συνεχίζουμε τη δουλειά καθημερινά, ξέρουμε ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις", είπε ο αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, αναφέρει: "Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που έχει πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην Α1.

Είχε την ατυχία με τον τραυματισμό του Γκρέιντζερ και πλέον έχει δύο προσθήκες στο ρόστερ της και αναμένεται να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Είναι μια ομάδα ιδιαίτερα μαχητική, κυρίως όταν αγωνίζεται εντός έδρας.

Εμείς θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα, να επιστρέψουμε στο γήπεδο 48 ώρες μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Και όμως στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, θα ήταν καλό να βοηθήσουν όλοι οι παίκτες, να μπορέσουν όλοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες του παιχνιδιού".

Σχετικά άρθρα