Mε Νάτχο-Χούσεν-Ινσαουράλδε στα Χανιά ο ΠΑΟΚ

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, η τελευταία πριν την αναχώρηση του Δικεφάλου για τα Χανιά, με τον Στέφενς να συμπεριλαμβάνει στους… εκλεκτούς του τους Νάτχο, Ινσαουράλδε και Χούσεν, αλλά όχι τον Γκσπούρνινγκ.
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την αναχώρηση για την Κρήτη, που διεξήχθη στην Τούμπα. Η προπόνηση ήταν χαμηλής επιβάρυνσης και περιείχε ασκήσεις τεχνικής και εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.

Στην προπόνηση συμμετείχε ο Παναγιώτης Γλύκος, που ξεπέρασε σε μεγαλύτερο ποσοστό τις ενοχλήσεις στον μηρό και λαμβάνει μέρος κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς.

Σ’ αυτή βρίσκονται τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, εκτός του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, που θα προπονηθεί ατομικά στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά οι 19 παίκτες που θα αναχωρήσουν για τα Χανιά:

Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Νίνης, Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Χούσεν.

Ο Στέφενς σε αυτή την αναμέτρηση δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Βίτορ-Κατσικά-Τζαβέλλα στην άμυνα (απών και ο Λάζαρ στο κέντρο), με συνέπεια ο Ολλανδός τεχνικός να ξεκινάει με Σκόνδρα-Κατσουράνη όπως και στην αναμέτρηση με την Βέροια.

Ο Γλύκος θα είναι στο τέρμα και πλάγια στα μπακ θα αγωνιστούν οι Κίτσιου-Σπυρόπουλος. Στα αμυντικά χαφ παραμένουν οι Κάτσε-Μαντούρο και μπροστά τους ως επιτελικός σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει ο Βέλγος Μάαρτενς. Δεξιά ο Λούκας, αριστερά ο Στοχ και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Αθανασιάδης.

Σχετικά άρθρα