Απόλλων: Να επιστρέψει στις νίκες

Να επιστρέψει στις νίκες μετά από 3 αγώνες (2 ήττες από Αστέρα για πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ για Κύπελλο, 1 ισοπαλία με Καλλονή στο πρωτάθλημα) θέλει ο Απόλλωνας που υποδέχεται τον ισχυρό Ατρόμητο στη Ριζούπολη το απόγευμα της Κυριακής. Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Λόρι Σάντσες να ανακοινώνει την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Δεληζήσης, Αλβάρες, ο τραυματίας Διαμάντης, αλλά και οι Γκουέλα, Έγκον, Κουκ και Καμαρά για αγωνιστικούς λόγους.

Στην αποστολή μετέχουν οι Γουμάγιας, Τζόρβας, Πετρόπουλος, Σόντερμπεργκ. Ντάλμπεργκ, Χατζηζήσης, Μπάρκογλου, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης, Μίνγκας, Παντελιάδης, Φαρινόλα, Τσοκάνης, Άμπροουζ, Λουσέρο, Παπαζαχαρίας, Κανακούδης και Αργυρόπουλος.

Εν τω μεταξύ, σε επέμβαση ανάτασης ζυγωματικού οστού δεξιά, υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο αρχηγός του Απόλλωνα, Δημήτρης Διαμάντης.

Την επέμβαση έκανε με απόλυτη επιτυχία, στο ΙΑΣΩ General o ειδικός γναθοχειρουργός Γιάννης Μιχαηλίδης. Ο Δημήτρης Διαμάντης θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο το απόγευμα ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου ένα μήνα.

Σχετικά άρθρα