Πρίφτης: Αξιζε τη νίκη ο Απόλλων

Ο Κολοσσός Ρόδου ηττήθηκε στο τέλος από τον Απόλλωνα Πατρών, με τον προπονητή των ροδιτών, Δημήτρη Πρίφτη, να παραδέχεται την δίκαιη επικράτηση των πατρινών."Για να είμαστε δίκαιοι, δεν δικαιούμασταν το παιχνίδι αυτό με τη συνολικότερη εμφάνιση μας.

Συνολικά αν το προσεγγίσουμε το ματς η Πάτρα άξιζε τη νίκη, εμείς μετά από αυτό το αποτέλεσμα μπαίνουμε σε μια δύσκολη τροχιά, συνιστώ ψυχραιμία και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας.

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και για τη νίκη τους, αλλά και για τα τελευταία αποτελέσματά τους.

Πιστεύω ότι μπορεί να είναι ένα άγχος, μια κακή μέρα. Είναι κρίμα που βάλαμε πάνω από 80 πόντους και χάσαμε.

Για εμάς το ζητούμενο ήταν να φτάσουμε σε υψηλό σκορ, είχαμε παραγωγικότητα στην επίθεση, μέσω της άμυνας μειώσαμε στο τέλος, προσπεράσαμε, αλλά τελικά ηττηθήκαμε.

Στο ένα λεπτό όταν είσαι μπροστά με έξι πόντους, όλοι έχουν ευθύνη, την πρώτη εγώ και μετά οι παίκτες αφού λειτουργούμε ως σύνολο", είπε ο προπονητής του Κολοσσού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Τέιλορ Σμιθ επισήμανε: "Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να το κερδίσουμε, αλλά στο τέλος δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα και δεχτήκαμε αυτά τα δύο τρίποντα που μας πλήγωσαν.

Εχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, έχει πολλά παιχνίδια το πρωτάθλημα και χρειάζεται να προσπαθήσουμε σκληρά για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Από αύριο κιόλας πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά στην προπόνηση για να βελτιωθούμε.

Δεχτήκαμε πολλούς πόντους στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν που μας κόστισε, δεν μπορούμε να πούμε ότι αξίζαμε τη νίκη, αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα στο τέλος θα μπορούσε να έχουμε κερδίσει".

Σχετικά άρθρα