Βετούλας: Δεν τα παρατάμε ποτέ

Ο Απόλλων Πατρών επικράτησε στο τέλος του Κολοσσού στην Ρόδο, με τον προπονητή των πατρινών, Νίκο Βετούλα, να τονίζει ότι η ομάδα του δεν τα παρατάει ποτέ και θα κάνει ταμείο στο τέλος. "Εχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού ο Κολοσσός, έχει βελτιωθεί πολύ και εάν θέλαμε να έχουμε τύχη, έπρεπε να είμαστε ιδιαίτερα εύστοχοι.

Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά στο τέλος με την πίεση του κόουτς και την εμφάνιση του Αγγελου (Τσάμη) και του Σμιθ, λίγο έλειψε να χάσουμε το παιχνίδι.

Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος, συγχαρητήρια στην ομάδα και στη διοίκηση. Δεν τα παρατάμε ποτέ, ούτε στις δύσκολες στιγμές και συνεχίζουμε.

Ενα λεπτό πριν το τέλος χάναμε έξι πόντους και η Ρόδος είχε τη μπάλα, αλλά εμείς δεν τα παρατήσαμε και αυτό ήταν πολύ σημαντικό.

Νομίζω δικαιούμασταν αυτή τη νίκη, θα ήταν άδικο να χάναμε αυτό το ματς, βέβαια δεν παίζεις μόνος σου, αλλά έτσι όπως έγινε νομίζω το αξίζαμε.

Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα με εξαιρετική άμυνα που κράτησε χαμηλά τον Αρη και τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν εύκολο", είπε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Αργυρόπουλος πρόσθεσε: "Τεράστια νίκη για εμάς, το θέλαμε πάρα πολύ, θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί των καλών εμφανίσεων που είχαμε κάνει και θέλαμε μόνο τη νίκη.

Παίξαμε καλά για 35 λεπτά, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο είχαμε πρόβλημα με το επιθετικό παιχνίδι του Κολοσσού και την άμυνα του Τσάμη.

Χρειάστηκε να βάλουμε δύο μεγάλα σούτ με Γουίλσον και Μιλουτίνοβιτς και κάναμε τη μεγάλη ανατροπή. Σκεφτόμαστε τώρα το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που είναι κρίσιμο.

Αφιερώνουμε τη νίκη στη διοίκηση και στον κόουτς Βετούλα για τον οποίο είχαν ακουστεί πολλά τον τελευταίο καιρό, αλλά ούτε εμείς επηρεαστήκαμε, ούτε ο κόουτς.

Χάσαμε τη συγκέντρωση μας στο τέλος και σε συνδυασμό με την πίεση του κόσμου και την εμφάνιση του Τσάμη, λίγο έλειψε για να γίνει η ανατροπή.

Το σημαντικό είναι πως εμείς δεν τα παρατήσαμε και ανατρέψαμε την κατάσταση".

Σχετικά άρθρα