Καπίνο: Να σεβαστούν ότι είμαστε άνθρωποι

Ο Στέφανος Καπίνο χτυπήθηκε από αναπτήρα, αμέσως μετά το 0-1 που πέτυχε ο Βίκτορας Κλωναρίδης και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ εξέφρασε το παράπονό του, τονίζοντας πως μερίδα οπαδών δεν σέβεται την ανθρώπινη υπόσταση των ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδος…

"Αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν να σεβαστούν τον Παναθηναϊκό, να σεβαστούν ότι είμαστε άνθρωποι", είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Καπίνο αναφορικά με τον τραυματισμό του μετά την επίτευξη του γκολ του Κλωναρίδη και εξήγησε πως "δεν αναφέρομαι σε όλο τον κόσμο του ΟΦΗ, πρόκειται για μια καταπληκτική έδρα με πολύ καλή ατμόσφαιρα, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβονται ούτε το γεγονός ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν γίνεται να παίζουμε ποδόσφαιρο και να φοβόμαστε μην μας έρθει τίποτα στο κεφάλι. Πέρσι έγιναν τα ίδια με τον Χάρη (σ.σ. Μαυρία), τον είχαν χτυπήσει, είδαμε απίστευτα πράγματα, φέτος δέχθηκα εγώ έναν αναπτήρα στο μάτι. Τι να πω. Ξαναλέω, αν δεν μπορούν να σεβαστούν τον Παναθηναϊκό, ας σεβαστούν ότι είμαστε άνθρωποι κι από αυτό βγάζουμε το ψωμί μας, δεν γίνεται να φοβόμαστε μην μας έρθει τίποτα στο κεφάλι".

Όσο για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς, επεσήμανε: "Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να παίξουμε αρκετά καλά, βγήκαμε όπως θέλαμε στην κόντρα, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Κλειστήκαμε πίσω αρκετά, ο ΟΦΗ βρήκε την ευκαιρία και μας πίεσε με αποτέλεσμα να μας ισοφαρίσει. Θεωρώ πως κάποιες αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το παιχνίδι, δεν μπορούσαμε να βγούμε μπροστά όπως θέλαμε".

Για το τι έφταιξε ανέφερε: "Δεν μπορώ να πω εγώ το τι έφταιξε και τι δεν πήγε καλά. Ο προπονητής θα το κρίνει. Σημασία έχει ότι δεν χάσαμε, πρέπει τώρα να συνεχίσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και πως θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Για τη δική του απόδοση και το πέναλτι που λίγο έλειψε να αποκρούσει, είπε: "Από τη στιγμή που δεν το πιάνεις και μπαίνει το γκολ, τι να συζητήσουμε; Δεν μπορείς να πεις τίποτα. Δεν ειμαι εγώ ο ειδικός να κρίνω την απόδοσή μου, αυτό θα το κρίνουν άλλοι".

Τέλος, για τη συνέχεια, τόνισε: "Το θετικό είναι πως σήμερα πήραμε έναν βαθμό, είμαστε μέσα στο θεσμό του Κυπέλλου που είναι μεγάλος στόχος για εμάς. Το ιδανικό είναι να πλασαριστούμε καλά στα πλέι οφ και να πάρουμε το Κύπελλο. Έχουμε ένα ντέρμπι με τον Αστέρα Τρίπολης, εμείς όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε σοβαρά, σαν να είναι ντέρμπι. Πρέπει να πάμε εκεί, σε μια καλή έδρα και μια πολύ καλή ομάδα, και να κυνηγήσουμε τη νίκη γιατί αυτός είναι ο σημαντικός στόχος για τον Παναθηναϊκό σε κάθε αγώνα".

Σχετικά άρθρα