ΟΣΦΠ: Στις ΗΠΑ για εγχείρηση ο Λο

Ο Ολυμπιακός έκανε δεκτό το αίτημα του Εϊσι Λο να χειρουργηθεί στις ΗΠΑ, με τον αμερικανό γκαρντ να χαιρετάει την ομάδα στο ΣΕΦ το Σάββατο (1/2). Εκτός 12άδας οι Σίμονς και Κατσίβελης.Ο Εϊσι Λο κατέληξε στην επέμβαση που θα ακολουθήσει, επιλέγοντας το χειρουργείο που του πρότεινε ο προσωπικός του γιατρός, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Ο Ολυμπιακός έκανε δεκτό το αίτημα του αμερικανού γκαρντ και έδωσε το "ΟΚ" στον παίκτη ώστε να προχωρήσει.

Ο 29άχρονος παίκτης πήγε το Σάββατο (1/2) στην προπόνηση της ομάδας στο ΣΕΦ και χαιρέτησε όλα τα μέλη των ερυθρολεύκων, αφού την Κυριακή (2/2) θα επιστρέψει στην πατρίδα του ώστε να μπει στο χειρουργείο.

Ετσι, μετά την εγχείρηση ο Λο θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες, που σημαίνει ότι χάνει την σεζόν.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, θα συνεχίσει το ροτέισον στην ομάδα, ενόψει του αγώνα με τον Ικαρο στην Χαλκίδα (2/2).

Σε σχέση με την αποστολή του περασμένου αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό, εκτός 12άδας θα μείνουν οι Σέντρικ Σίμονς και Δημήτρης Κατσίβελης και σε αυτή θα προστεθεί ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Εκτός θα μείνει και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, καθώς έχει μείνει εκτός λίστας στα παιχνίδια της Α1, λόγω ότι την θέση του έχει πάρει ο Τζαμάριο Μουν.

Σχετικά άρθρα