Αναστασίου: Αδικη η κόκκινη στον Ρισβάνη

Ο Γιάννης Αναστασίου χαρακτήρισε άδικη την κόκκινη κάρτα στον Ρισβάνη, υποστήριξε πως μια απόφαση του διαιτητή έκρινε το αποτέλεσμα, ωστόσο ανέφερε πως οι πράσινοι θα συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν το καλοκαίρι…
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:
"Ηρθαμε στην Κρήτη με στόχο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που ήταν η νίκη. Γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ ήταν σε ανοδική πορεία, παίζει καλά και είναι δύσκολη ομάδα για να την κερδίσεις. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν μια όμορφη ατμόσφαιρα για να παίξεις ποδόσφαιρο. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι του ΟΦΗ στηρίζεται στις μεγάλες μπάλες και τις σέντρες.

Προηγηθήκαμε σε μια κόντρα επίθεση. Στο ημίχρονο τόνισα στα παιδιά ότι θα είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε κάποια χαζά φάουλ ή οτιδήποτε που έχει σχέση με τράβηγμα μέσα στην περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο πλην ενός σουτ του Περογαμβράκη, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Τελικά, μια απόφαση έκρινε το παιχνίδι και έγινε το 1-1.

Θα ήταν άδικο για εμάς γιατί χάσαμε ένα παιδί, τον Ρισβάνη, με κόκκινη κάρτα και δεν γνωρίζω αν είναι δίκαιη η κόκκινη. Συνεχίζουμε, έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από το καλοκαίρι, αρκετά δύσκολη, αλλά το σημαντικό είναι ότι σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να παίξουμε για τη νίκη.

Δεν ξέρω τι είναι δίκαιο στο ποδόσφαιρο αλλά θα έλεγα ότι ήταν άδικη η κόκκινη κάρτα στο παιδί.

Ήταν λίγο περίεργο για εμενα όταν βγήκα στον αγωνιστικό χώρο και πήγα στον αντίπαλο πάγκο. Ανέκαθεν το γήπεδο του ΟΦΗ είναι ένα όμορφο γήπεδο και ευχαριστιέσαι να παίζεις ποδόσφαιρο. Η φάση με τον Καπίνο δεν νομίζω ότι εκφράζει τους υγιείς φιλάθλους του ΟΦΗ και θα έλεγα ότι ήταν μια άσχημη εικόνα στην συνολική ατμόσφαιρα".

Σχετικά άρθρα