Παπαθεοδώρου: Ονειρευόμαστε και μπορούμε το κάτι παραπάνω

Η Νέα Κηφισιά επικράτησε του Αρη στο Ζηρίνειο, έφτασε τις επτά νίκες στους τελευταίους οκτώ αγώνες, με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Ηλία Παπαθεοδώρου, να τονίζει ότι η ομάδα του πλέον ονειρεύεται και μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω."Παίζουμε με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος στα τελευταία παιχνίδια. Ο Αρης προσαρμόζει τις άμυνες του ακόμη και μέσα στο παιχνίδι, είναι πολύ δυνατός.

Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε καλό ρυθμό, βγάλαμε σουτ με πλεονέκτημα, είχαμε καλές επιλογές, με αποτέλεσμα να ανοίξουμε παιχνίδι και να προηγηθούμε με 16 πόντους διαφορά, που καταφέραμε να διατηρήσουμε μέχρι τέλους.

Ο Αρης μας χάλασε το ρυθμό με τις αλλαγές στα μαρκαρίσματα, πήγαμε σε καταστάσεις "ένας εναντίον ενός". Στην άμυνά μας ρισκάραμε με τον Μούρτο και μας τιμώρησε. Εβαλε 4 τρίποντα, ενώ έχει 8 σε όλο το πρωτάθλημα.

Ημασταν συγκεντρωμένοι στους υπολοίπους. Κρατήσαμε χαμηλά τους Βεζένκοφ, Πελεκάνο, Αθηναίου, που παίζουν ρόλο στη δημιουργία και στην εκτέλεση.

Αν διατηρήσουμε ομαδικότητα και πνεύμα, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει κι ένα καλό τελείωμα. Ο τρόπος που παίζουμε μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε το κάτι παραπάνω.

Μ’ αυτή τη νίκη πατάμε καλά στην Α1 και μπορούμε περισσότερο", είπε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Τόνι Κρόκερ είπε: "Παίξαμε καλά και οι δύο ομάδες, έγινε μεγάλη μάχη για τη νίκη.

Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο με τον οποίο είχαμε κάνει πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο γύρο και θέλουμε τώρα να είμαστε καλύτεροι.

Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ, βάλαμε και μεγάλα σουτ και κερδίσαμε".

Σχετικά άρθρα