Ροβίθης: Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο

Κάτι περισσότερο από την ισοπαλία θα μπορούσε να πάρει ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Μανώλη Ροβίθη, ο οποίος ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι Κρητικοί."Όλα τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτό ήταν ένα ντέρμπι και φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα
καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να πάρουμε και περισσότερα από αυτό αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό", δήλωσε αρχικά ο Μανώλης Ροβίθης και συνέχισε:

"Όλες οι ομάδες όταν δέχονται ένα γκολ τα πρώτα λεπτά είναι κάπως περίεργα. Αντιδράσαμε πολύ καλά στη συνέχεια. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο τελείως διαφορετικά και πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάρουμε κάτι πολύ περισσότερο. Σημασία έχει ότι δεν χάσαμε".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μακρής δήλωσε: "Πιστεύω ότι δικαιούμασταν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Νομίζω ότι σε όλο το παιχνίδι ήμασταν κυρίαρχοι. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία φάση στην οποία υπάρχουν και αμφιβολίες και σκόραρε. Νομίζω ότι ξεκίνησε από φάουλ. Εμείς αντιδράσαμε και πιστεύω ότι είναι θετικό ότι δεν χάσαμε".

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και παρουσιάστηκαν καλύτεροι: "Πιστεύω ότι μπήκαμε καλύτερο στο δεύτερο, πιστέψαμε περισσότερο στους εαυτούς μας και νομίζω ότι το δείξαμε αυτό μέσα στο γήπεδο".

Σχετικά άρθρα