Μπούρμπος: Αξίζαμε τη νίκη

Πικρή γεύση άφησε στον αρχηγό του ΟΦΗ, Χρήστο Μπούρμπο η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, με τον έμπειρο αμυντικό να τονίζει πως οι Κρητικοί άξιζαν το τρίποντο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Μπούρμπου:
«Για εμάς δεν μπορούμε να πούμε πως είναι καλός ο ένας βαθμός. Θέλαμε μόνο τη νίκη για να ξεφύγουμε. Θεωρώ πως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δικαιούμασταν τη νίκη. Νομίζω πως έπρεπε να δοθεί φάουλ στο γκολ που δεχτήκαμε. Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα, θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.
Εμείς από την πλευρά μας μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Στην επανάληψη ρισκάραραμε γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ. Δίκαια ισοφαρίσαμε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και το παιχνίδι.
Το κοινό στο «Γεντί Κουλέ» στέκεται πολύ καλά σε εμάς. Είναι κυριολεκτικά ο 12ος παίκτης. Μας βοήθησε για ακόμα μία φορά. Είναι μία δυνατή έδρα. Προσπαθούμε να χτίσουμε χαρακτήρα και εκτός έδρας, όπως και εδώ.
Η έλευση του καινούριου προπονητή μας έχει βοηθήσει. Είμαστε καινούρια ομάδα, και χρειαζόμασταν χρόνο να δεθούμε. Φαίνεται η δουλειά που κάνουμε. Και τακτικά και συναισθηματικά. Θεωρώ πως ένα μεγάλο κομμάτι της βελτίωσης είναι και ο προπονητής.
Νομίζω πως αν δεν δεχόμασταν το γκολ, θα είχαμε ανάλογη απόδοση στο δεύτερο μέρος. Σίγουρα, το γκολ που δεχτήκαμε, μας τσάντισε παραπάνω και βγήκαμε μπροστά για να κυνηγήσουμε την ισοφάριση.
Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, έχουμε ψυχολογία με το μέρος μας και θέλω να έχουμε ανάλογη συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια.
Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, άσχετα από το ότι έχει νέα πρόσωπα. Έχει δείξει μεγάλη βελτίωση με τον κύριο Αναστασίου και έχει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Εμείς, σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας να βγούμε από τις θέσεις του υποβιβασμού, αλλά σίγουρα σκεφτόμαστε και το Κύπελλο και τον τελικό της διοργάνωσης.
Θα βρούμε τον Παναθηναϊκό, τον γνωρίζουμε καλά και μας γνωρίζει καλά. Εύχομαι να βρεθούμε στον επόμενο γύρο και να γίνουν δύο καλά παιχνίδια με εμάς νικητές.
Ο Πίντο δουλεύει πολύ τακτικά και στη φυσική κατάσταση και κυρίως μας έχει αλλάξει τη νοοτροπία. Μας έχει κάνει μαχητές όπως είναι και ο ίδιος. Είναι απαιτητικός σε όλα και το έχει περάσει και σε εμάς αυτό. Θεωρώ πως το κλειδί στη βελτίωση της ομάδας, είναι ότι μας έχει αλλάξει τη νοοτροπία».

Σχετικά άρθρα