Φρίκη: Εκαψε ζωντανή τη γυναίκα του τη στιγμή που θήλαζε επειδή ήθελε γιο

2 Φεβρουαρίου 2014

Σε βίαιο θάνατο οδήγησε ένας 22χρονος από την Ινδία τη σύζυγο και την κόρη του επειδή δεν έλαβε την προίκα που είχαν συμφωνήσει. Στο έγκλημα βοήθησαν και οι γονείς του Gunjan Masat, που βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να πυρπολήσει την άτυχη γυναίκα και το μωρό τη στιγμή του θηλασμού.

Σύμφωνα με τον Raghuni Rana, τον πατέρα της Devi, το ζευγάρι ήταν παντρεμένο ένα χρόνο και ζούσε ευτυχισμένο μέχρι τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη τους.

Οπως αναφέρει ο κ. Rana το ζευγάρι ήθελε πολύ ένα γιο, αλλά δεν πίστευε πως ο γαμπρός του θα κατηγορούσε την κόρη του, επειδή έφερε στη ζωή ένα κορίτσι. «Αρχισε να την παρενοχλεί και να τη βασανίζει, ώσπου έφτασε σε αυτό το αποτρόπαιο σημείο».

Ο Masat και η οικογένειά του άρχισαν να ζητάνε από τον πατέρα της γυναίκας μια τηλεόραση και μια μοτοσικλέτα σαν προίκα, τη στιγμή που είχε λάβει ήδη δυο στρέμματα γης. Όταν ο πατέρας αρνήθηκε ο Masat οργάνωσε τη δολοφονία, κάνοντάς την να φανεί σαν ατύχημα. Αφού την έβαλε να καθίσει δίπλα στο τζάκι, την περιέλουσε με κηροζίνη και την πυρπόλησε.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε η μητέρα της το πρωί στην αυλή σε ημιθανή κατάσταση αφού το 90% του σώματός της έπασχε από εγκαύματα. Η μητέρα της έτρεξε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί βεβαίωσαν πως ήταν ήδη νεκρή.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ