Έκλεισε Λάζιτς ο Ολυμπιακός

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του, ο 20χρονος εξτρέμ του Άγιαξ, Μπόμπαν Λάζιτς, ο οποίος θα προπονείται με τους "ερυθρόλευκους" και αν πείσει, το καλοκαίρι θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.Ο Ολλανδος με ρίζες από τη Βοσνία, φέτος έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδι με τη δεύτερη ομάδα του "Αίαντα", έχοντας πετύχει ένα γκολ. Ανήκει στο γραφείο τού μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έκανε το χρυσό deal με τη Λεκουίγια του Κατάρ για τη μεταγραφή του Βλάντιμιρ Βάις.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ajaxshowtime.com ο Λάζιτς θα δοκιμαστεί μέχρι τον Ιούνιο στον Ολυμπιακό και αν πείσει τον Μίτσελ, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει το δημοσίευμα, τη στιγμή που οι Ολλανδοί θεωρούν την μεταγραφή του Λάζιτς τελειωμένη υπόθεση.
Σημειώνεται ότι ο Λάζιτς πριν από λίγες μέρες δοκιμάστηκε και από τη Ρεν. ‘Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι και να αγωνίζομαι σε μία ομάδα που παίζω επιθετικά.
Θα ήταν ιδανικό σε σύλλογο με τρεις επιθετικούς. Έχω συμβόλαιο για 18 μήνες και ο Άγιαξ ζητάει πολλά χρήματα για μένα. Είναι δυσάρεστο αυτό από την στιγμή που δεν αγωνίζομαι στην πρώτη ομάδα.
Για αυτό τον λόγο ζήτησα από τον ατζέντη μου, Μίνο Ραϊόλα να αγωνιστώ σε άλλο σύλλογο’, τόνισε πριν από λίγες μέρες ο Λάζιτς.

Σχετικά άρθρα