Μια συνταγή από την Μαρία Φαραντούρη!

1 Απριλίου 2013

 

 

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε μια συνταγή που αγαπά ιδιαίτερα η Μαρία Φαραντούρη:

 

Βίδες με μανιτάρια, πιπεριές και μπέικον. 

 

 

 

 

 

 

Σε μια κατσαρόλα βράζετε για 8 λεπτά τις πολύχρωμες βίδες και σε μια άλλη κατσαρόλα ψιλοκόβετε τις πράσινες πιπεριές, τα μανιτάρια πλευρώτους και το μπέικον. Προαιρετικά αλείφετε την κατσαρόλα με ένα πινέλο, με λίγο βούτυρο.

 

Ρίχνετε μέσα τις ψιλοκομμένες πράσινες πιπεριές και τα υπόλοιπα υλικά και τα σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Μετά ρίχνετε λίγη κρέμα γάλακτος light. Αν το θέλετε ακόμη πιο ελαφρύ προσθέστε λίγο γάλα μισό -  μισό για να μην είναι θερμιδικά αυξημένη η συνταγή. Και αφού έχουμε βράσει και έχουμε βγάλει τις βίδες τα ρίχνουμε όλα τα υλικά από πάνω και βάζουμε και λίγο τυρί τριμμένο.

 

Καλή όρεξη από μένα και την νονά μου.

 

Άννα Δρούζα 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ