Pregame: Καλλονή – Αστέρας

* Η Καλλονή δεν κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την αριθμητική υπεροχή που απέκτησε από νωρίς στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα (0-0), αλλά παρέμεινε αήττητη για 3η διαδοχική αγωνιστική, διάστημα στο οποίο έχει συγκεντρώσει τους 7 από τους 26 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό της.

* Είχαν προηγηθεί οι νίκες – ανατροπές με Αρη (3-1) και ΠΑΣ Γιάννινα (1-2). Πάντως, ως γηπεδούχος έχει κερδίσει μόλις τα 4 από τα 11 παιχνίδια που έχει δώσει. Στα υπόλοιπα 7, έχει 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

* Το 0-0 με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον Αστέρα μέσα στο 2014, καθώς προερχόταν από 3 διαδοχικές νίκες.

* Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχει να χάσει από τις 7 Δεκεμβρίου, όταν ο Ολυμπιακός την κέρδισε 2-0 στο Καραϊσκάκη. Έκτοτε μετράει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων, όπου δέχθηκε μόλις 2 γκολ και έκανε 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.

* Εκτός έδρας, όπου έχει σημειώσει τα 10 από τα 30 γκολ που έχει στο ενεργητικό του, έχει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

* Το ματς του πρώτου γύρου, το οποίο έληξε 2-0 υπέρ του Αστέρα, ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Η Καλλονή είχε μείνει με 10 παίκτες από το 24′, λόγω αποβολής του Αναστασιάδη και στο δεύτερο ημίχρονο, Ντε Μπλάσις (69′) και Καράσκο (90′) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ωρα έναρξης: 17:15 – Novasports 2
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Γιάννης Τοπούζης (Θράκης)
Βοηθοί: Καραϊσαρίδης (Πιερίας) – Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Σχετικά άρθρα