Μίτσελ: Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, μπράβο στο Χάβο

Το εγκώμιο του Μάκη Χάβου έπλεξε ο Μίτσελ μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, ενώ παράλληλα ο ισπανός τεχνικός στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης από πλευράς ερυθρολεύκων
Ο Μίτσελ είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και τις δυσκολίες του: "Έχει να κάνει με το γεγονός πως σήμερα ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλός και με το ότι εμείς στο Α’ μέρος δεν μπορείς να πεις ότι ήμασταν καλοί, αλλά δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα. Δεν θέλω να μειώσω την αξία του αντιπάλου στο Α’ μέρος. Είναι μία ομάδα που δουλεύει πολύ καλά έχει αξία και έχει και καλό προπονητή. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο Α’ μέρος. Στο Β’ ημίχρονο βελτιωθήκαμε και κερδίσαμε δίκαια το ματς. Προερχόμασταν από 2 ματς συνεχόμενα, που παίξαμε καλά με Ξάνθη και Ατρόμητο. Μία είδηση που βγάζουμε από τον σημερινό αγώνα είναι πως εάν δεν παίζουμε ομαδικά και καλά ως σύνολο, τότε μπορούν οι άλλες ομάδες να μας δημιουργήσουν προβλήματα".

Τους παίκτες του Παναιτωλικού ως μονάδες: "Είναι πολύ καλοί παίκτες όλοι. Αυτό οφείλεται στον προπονητή τους. Ο κάθε παίκτης ξέρει πολύ καλά τι να κάνει και το κάνει πάντα όπως πρέπει. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, που δεν έχει ηττηθεί στο γήπεδό της από καμία από τις μεγάλες ομάδες. Έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και πήρε ισοπαλία από εμάς. Αυτό οφείλεται στον συνάδελφό μου. Συνήθως όταν μία ομάδα δεν πηγαίνει καλά λέμε πως φταίει ο προπονητής και όταν παίζει καλά λέμε πως φταίνε οι παίκτες. Τώρα έρχεται ένας προπονητής να πει για την δουλειά του τεχνικού. Τουλάχιστον με τον συνάδελφό μου έχουμε αμοιβαία κατανόηση πάνω σε αυτό και πολύ καλή σχέση".

Τις ευκαιρίες του Ολυμπιακού και τις φάσεις από σέντρες ή τα στημένα: "Δεν συμφωνώ μαζί σας. Σήμερα είχαμε 6-7 καλές ευκαιρίες. Έχουμε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο όταν ο αντίπαλός μας δεν μας αφήνει να παίζουμε αλλιώς. Αυτό που έφταιγε σήμερα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος ο αντίπαλος σου δημιουργεί προβλήματα. Υπάρχουν πολλά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στις σέντρες. Δεν έχετε θυμώσει μαζί μου που διαφωνώ ε; (γέλια). Θα ξαναδούμε το παιχνίδι να δείτε τις ευκαιρίες".

Τους παίκτες από τις Ακαδημίες:" Είμαι ένας παίκτης που προέρχεται από Ακαδημίες και ξέρω την σημασία τους. Έχω πει στην ομάδα να υπάρχει συνεργασία. Οι Βούρος, Βέργος και Χουτεσιώτης προπονούνται καθημερινά με την πρώτη ομάδα. Αυτό αποδεικνύει τα λεγόμενά μου και το πόσο υπολογίζω τις Ακαδημίες. Θέλω μία ομάδα με πιο μικρό ρόστερ για να έχουν χώρο και τα παιδιά των Ακαδημιών. Με 27 παίκτες είναι δύσκολο να βρουν χώρο τα νέα παιδιά".

Τον Καμαρά και τον Μπακάκη: "Ο Καμαρά είναι ένας παίκτης που έχω ξαναπεί καλά λόγια για αυτό. Ενώ πιο παλιά έπαιζε άκρη και τώρα φορ είναι ένας πολύ βασικός παίκτης για τον Παναιτωλικό. Μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους εάν δεν τον προσέξεις. Με την ταχύτητά του είναι πολύ επικίνδυνος. Ο Μπακάκης έχει μεγάλο ενδιαφέρον ως παίκτης. Όπου και εάν αγωνίζεται μπορεί να πάει πολύ καλά".

Σχετικά άρθρα