Μάρκοβιτς: Μας στοίχισαν λάθη και αστοχία

Ο ΚΑΟΔ άγγιξε την ανατροπή στη Νέα Σμύρνη, με τον προπονητή των δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς, να στέκεται στο νωθρό και σοφτ ξεκίνημα της ομάδας του στον αγώνα και να τονίζει ότι κάποιες επιλογές, τα λάθη και η αστοχία στοίχισαν στο τέλος."Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την νίκη και εύχομαι καλή συνέχεια. Μπήκαμε στο γήπεδο πολύ νωθρά, σοφτ, ο Πανιώνιος κυκλοφόρησε εξαιρετικά την μπάλα, αλλά είχε και πολύ μεγάλη ευστοχία από το τρίποντο.

Ο Πανιώνιος πήρε διαφορά, προσπαθήσαμε να επανέλθουμε στην δεύτερη περίοδο, αλλά η τεχνική ποινή (στον Τζόουνς), μας άφησε πολύ πίσω στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μειώθηκε η ευστοχία του Πανιώνιου από το τρίποντο, κάτι που ξέραμε ότι θα συμβεί κι εάν είχαμε καλύτερες επιλογές και ήμασταν εύστοχοι σε κάποια σουτ, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Με 20 λάθη ήταν πολύ δύσκολο να νικήσουμε. Πιέσαμε και εμείς και ο Πανιώνιος έκανε 18 λάθη. Με δέκα παίκτες προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε", είπε ο προπονητής του ΚΑΟΔ

Από την πλευρά των παικτών, ο Θοδωρής Ζάρας είπε: "Γνωρίζαμε ότι ο Πανιώνιος είναι δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα του. Πιέζει πολύ στην άμυνα.

Εμείς στην αρχή δεχθήκαμε εύκολους πόντους και βρεθήκαμε από νωρίς να κυνηγάμε στο σκορ.

Στο τέλος, πιέσαμε, κλέψαμε μπάλες, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, φτάσαμε κοντά στο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Σχετικά άρθρα