Οι ευχές των Πεδουλάκη, Διαμαντίδη και Μπράμου

Ο Παναθηναϊκός κλείνει 106 χρόνια ζωής και οι Διαμαντίδης, Πεδουλάκης και Μπράμος στέλνουν τις ευχές τους και μήνυμα για ακόμα περισσότερους τίτλους για το Τριφύλλι
«Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να μεγαλώνει, με όλες τις έννοιες της λέξης. Όλα τα παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα του συλλόγου ελπίζω να έχουν υγεία και φυσικά ο Παναθηναϊκός να κατακτά όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους, κάτι που είναι αυτονόητο», δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στη διαφορετική κουλτούρα που πρεσβεύει ο σύλλογος. «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Παναθηναϊκός να τα χιλιάσει. Ο Παναθηναϊκός είναι ο ενδοξότερος σύλλογος στη χώρα. Αλλά για μένα ο πιο σημαντικό είναι ότι από τα πρώτα του χρόνια είχε διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο.

Στον τρόπο προσέγγισης, αλλά και την κουλτούρα που είχε στο αθλητικό κίνημα και το αθλητικό στοιχείο. Είχε μια τελείως διαφορετική κουλτούρα από τους υπόλοιπους κι αυτό είναι που τον οδήγησε στο να έχει επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα. Και μάλιστα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να συνεχιστεί να προάγει την κουλτούρα που τον διαφοροποιεί από τις άλλες ομάδες και να συνεχίσει να κάνει τον κόσμο του περήφανο».

Ο Μάικ Μπράμος, μπορεί να μετρά μόλις ενάμιση χρόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά νιώθει ήδη μέλος της οικογένειας. «Χρόνια Πολλά στον Παναθηναϊκό. Είμαι πραγματικά ευλογημένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα που έχει τεράστια ιστορία. Παρά πολλοί μεγάλοι παίκτες έχουν περάσει από αυτόν το σύλλογο που είναι μια μεγάλη οικογένεια. Και μακάρι όλοι να συμβάλλουμε για να πάρει ο Παναθηναϊκός όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους».

Σχετικά άρθρα