Το Κίεβο καίγεται και αυτοί παντρεύονται -Προτάσεις γάμου στα οδοφράγματα

3 Φεβρουαρίου 2014

Με ένα στόμα, μια φωνή τα συνθήματα και οι άνθρωποι γίνονται... ένα. Οι διαδηλώσεις, φαίνεται, πως φέρνουν πιο κοντά τους Ουκρανούς. Σε τέτοιο βαθμό που έχουν αρχίσει να γίνονται μόδα οι προτάσεις γάμου, στα οδοφράγματα που έχουν στήσει οι αντικυβερνητικοί ακτιβιστές στο Κίεβο.

Ο φωτογράφος Ολεξάντρ Στασέφσκι απαθανάτισε μία από αυτές τις στιγμές. Ενας διαδηλωτής, φορώντας κράνος, μάσκα και αλεξίσφαιρο γιλέκο, γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του, στην Πλατεία Ανεξαρτησίας, και της ζήτησε -από μία ντουντούκα-, να περάσουν μία ζωή μαζί. Μπορεί το σκηνικό και η ενδυματολογική επιλογή να μην ήταν η ενδεδειγμένη για τη στιγμή, αλλά ο ιδιόρρυθμα ρομαντικός άνδρας είχε φροντίσει για το απολύτως απαραίτητο: το δαχτυλίδι που έβαλε στο δάχτυλο της συντρόφου του.

Οπως φαίνεται, οι διαμαρτυρίες κατά του Βίκτορ Γιανουκόβιτς, δεν ενδυναμώνουν μόνο τις υπάρχουσες σχέσεις, αλλά γεννούν και νέα ειδύλλια που προχωρούν ταχύτατα. Μια άλλη φωτογράφος, η Αναστασία Βλάσοβα, απαθανάτισε μια εξίσου περίεργη-για τα δεδομένα μίας διαδήλωσης- σκηνή, όπως γράφει η Daily Mail. Ηταν όταν ο 23χρονος Τζένια ζήτησε από την 17χρονη Νάστια να τον παντρευτεί. Οι δύο ακτιβιστές γνωρίστηκαν στις διαδηλώσεις, αλλά προφανώς κατέληξαν ότι η απόλυτη ταύτιση των πολιτικών τους απόψεων, είναι αρκετή για να τους ενώσει για μία ζωή.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ