Φιλέτο κοτόπουλο με αχλάδι

3 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

4 φίλέτα στήθος κοτόπολο
2 αχλάδια κομμένα σε κύβους
1/4 κίτρινο τυρί τριμμένο
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους
1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
Μια πρέζα μοσχοκάρυδο
Ρύζι μπασμάτι

 

 

 

Εκτέλεση

Κόβουμε όλα τα υλικά σε κύβους και σοτάρουμε το κοτόπουλο σε τηγάνι με λίγο λάδι. Μόλις πάρει λίγο χρώμα, ρίχνουμε το αχλάδι και μόλις ψηθεί και αυτό προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλατοπίπερο και το μοσχοκάρυδο.

Αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να δέσει ελαφρώς για περίπου 15 λεπτά συνολικά και από τις δυο πλευρές και στο τέλος ρίχνουμε το τυρί για να λιώσει και να δέσει η σάλτσα.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και το κρατάμε σε ζεστό μέρος. Σερβίρουμε το ρύζι.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ