Φιλέτο κοτόπουλο με αχλάδι

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">4 φίλέτα στήθος κοτόπολο</span><br /><span style="font-size: medium;">2 αχλάδια κομμένα σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">1/4 κίτρινο τυρί τριμμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">Μια πρέζα μοσχοκάρυδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Ρύζι μπασμάτι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Κόβουμε όλα τα υλικά σε κύβους και σοτάρουμε το κοτόπουλο σε τηγάνι με λίγο λάδι. Μόλις πάρει λίγο χρώμα, ρίχνουμε το αχλάδι και μόλις ψηθεί και αυτό προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλατοπίπερο και το μοσχοκάρυδο.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να δέσει ελαφρώς για περίπου 15 λεπτά συνολικά και από τις δυο πλευρές και στο τέλος ρίχνουμε το τυρί για να λιώσει και να δέσει η σάλτσα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και το κρατάμε σε ζεστό μέρος. Σερβίρουμε το ρύζι.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα