Μενδρινός: Ο ΠΑΟΚ μας υποτίμησε και το πλήρωσε

Ο Κώστας Μενδρινός επεσήμανε οτι ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τον Πλατανιά και το πλήρωσε. Ο 28χρονος μέσος εξέφρασε την ικανοποίησή του που βρίσκεται στα Χανιά μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα.Αναλυτικά, όσα είπε ο Μενδρινός στον NovaΣΠΟΡ FM:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι αν ο ΠΑΟΚ θέλει να πρωταγωνιστήσει και να θέλει να είναι στις πρώτες θέσεις, δεν πρέπει να υποτιμάει κανέναν αντίπαλο. Από την πλευρά μας, παίξαμε με περισσότερο πάθος και διάθεση για τη νίκη. Δείξαμε μεγάλη ψυχική δύναμη, αφού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα». 
Για το ρόστερ του Πλατανιά: «Είμαστε επιθετική ομάδα, αφού διαθέτουμε αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε αυτή τη θέση. Δεν φτάνει μόνο να μην δέχεσαι γκολ, πρέπει να πετυχαίνεις και γκολ για να παίρνεις τις νίκες. Πρέπει και στα δύο κομμάτια να είμαστε σωστοί, ώστε να φτάσουμε στο τρίποντο. Καλά τα γκολ, αλλά αν δεν τα βάζεις έχεις πρόβλημα». 
Για το κλίμα στις τάξεις της ομάδας: «Τα πράγματα είναι πολύ καλά. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να βοηθήσουν και έχουν όραμα να παραμείνουν για πολλά χρόνια στην κατηγορία. Θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη συνέχεια. Είναι μία πόλη ήρεμη, ήσυχη».  
Για τις μεταγραφές που έγιναν μέσα στον Ιανουάριο: «Είναι πολυτέλεια οι ομάδες να κάνουν πολλές μεταγραφές τον Γενάρη, όμως υπάρχει πολύ ανταγωνισμός και εμείς έχουμε ως στόχο την παραμονή».  
Για την παρουσία και την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο: «Είναι διαφορετικά τα πράγματα όσον αφορά τον τρόπο που δουλεύεις. Στον Πανιώνιο βλέπαμε παιδιά να μην έχουν να φάνε, ερχόντουσαν με το μετρό ή με τα πόδια για να κάνουν προπόνηση. Βλέπουμε, όμως, ότι ο Πανιώνιος έχει παραμείνει ανταγωνιστικός και δίνει το δικό του αγώνα. Τα νεαρά παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα έχουν ως στόχο να αναδειχθούν και να κάνουν κάτι καλύτερο στην καριέρα τους. Η σχέση μου είναι πολύ καλή. Ο πρόεδρος είχε έρθει στα αποδυτήρια και είχε πει πως "όποιος είναι να φύγει, ας φύγει για να βοηθήσει την ομάδα" και εγώ έκανα πράξη την επιθυμία του». 
Για τη μάχη του υποβιβασμού: «Κατά την προσωπική μου άποψη, θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος για τον υποβιβασμό, εκτός από τον Άρη. Θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση».

Σχετικά άρθρα