Μελισσανίδης: Μπουλντόζες σε 100 μέρες

Σε περίπου 100 μέρες χρονολογεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης την έναρξη των εργασιών στο χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, που θα κατασκευαστεί η "Αγιά Σοφιά". Ικανοποίηση από την συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη.
"Είμαστε σε όλα ΟΚ. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα και είμαστε έτοιμοι να πάει στη Βουλή προς ψήφιση. Απομένει να βγει το σχέδιο νόμου και να πάρουμε την άδεια.

Δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες αν δεν έχουμε το σχέδιο νόμου. Μόλις βγει σχέδιο νόμου που πιστεύω ότι σε 60 μέρες μπορούμε να το έχουμε στα χέρια μας, μετά θέλουμε και ένα μήνα για να πάρουμε την άδεια και αμέσως μπαίνουμε. Άρα πρώτα ο Θεός σε 90 μέρες , 100 το πολύ μπορεί να έχουμε μπουλντόζες στο γήπεδο", δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη.

Σε ότι αφορά τις διαδικασίες για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην "Δικέφαλος 1924" εξήγησε πως "Δεν έχουμε τίποτα να πούμε εκεί. Όταν έχουμε να πούμε θα το μάθετε".

Σχετικά άρθρα