Ταλιατέλες με σολομό και λιαστή ντομάτα

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 συσκευασία ζυμαρικά ταλιατέλες</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">200 γραμμάρια κρεμα γαλακτος</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλυτζανι τριμμενη παρμεζανα</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 φλυτζανι ηλιαιλεο</span><br /><span style="font-size: medium;">150 γραμμάρια σολομό κομμένο σε φέτες</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">φρεσκοτριμμενο πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Βαζετε σε μια κατσαρόλα νερό αλατισμένο να βράζει. Όταν αρχίζει και κοχλάζει ρίχνετε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας για 5 λεπτά και τα βράζετε για 7 λεπτά, μετά στραγγίζετε.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σε ένα τηγάνι ρίχνετε λίγο ηλιέλαιο και το ζεσταίνετε προσθέτετε το κρεμμύδι, τις λιαστές ντομάτες, το σολομό ψιλοκομμένο και τα σοτάρετε μέχρι να πάρουν χρώμα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αφού έχουν σοταριστεί το κρεμμύδι και το σολομό,προσθέτετε τις ταλιατέλες. Αφήνετε ένα δυο λεπτά και προσθέτετε τότε την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο. Αφήνετε να μαγειρευτεί και να δέσει η κρέμα και σερβίρετε το φαγητό πασπαλίζοντας με την παρμεζάνα.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα