Λιγκουίνι με σκόρδο και τυρί

3 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

Ένα πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι ή της επιλογής σας
4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κούπα φέτα ή κεφαλοτύρι τριμμένη
λίγο λάδι

 

 

 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα λιγκουίνι για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό, σε ένα άλλο κατσαρόλι ρίχνουμε το σκόρδο μέσα σε λάδι και το τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για 2 λεπτά το πολύ.

Όταν σερβίρουμε τα μακαρόνια, βάζουμε από πάνω όσες κουταλιές θέλουμε από το αρωματισμένο λάδι. Προσθέτουμε τριμμένο τυρί (φέτα ή κεφαλοτύρι). Σερβίρουμε με ρώσικη σαλάτα.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ