Γεμιστά μανιτάρια με πατάτα

3 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

6 μανιτάρια portobello χωρίς κοτσάνι
400 γραμμάρια φέτα
3 πατάτες βραστές πολτοποιημένες
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδο σκόρδο λιωμένη
Ρίγανη
Πιπέρι
Αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο

 

 

 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πατάτες κομμένες σε κύβους για περίπου 15 λεπτά. Σε άλλο μπολ λιώνουμε τη φέτα μας και προσθέτουμε λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε καλά για να γίνουν ένα. Στο τέλος αφού βράσουν και οι πατάτες τις λιώνουμε με ένα πιρούνι και τις προσθέτουμε στο μείγμα της φέτας.

Αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια, τα γεμίζουμε με την γέμιση και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η γέμιση για περίπου 15 λεπτά στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω - κάτω.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ