Καραμάνος: Μπορούμε έξοδο στο Champions League και Κύπελλο

Ετοιμος να κάνει την υπέρβαση και να μπει σφήνα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και να πάρει το εισιτήριο για το Champions League είναι ο Ατρόμητος, σύμφωνα με τον Τάσο Καραμάνο. Ο φορ των Περιστεριωτών αναφέρθηκε στη νίκη επί του Απόλλωνα, αλλά και στην φετινή πορεία της ομάδας του.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καραμάνου στον Sentra Fm:

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Οσο περνάει ο καιρός και διατηρούμε το αήττητο παίρνουμε δύναμη και πίστη στις δυνατότητές μας. Εχουμε αποκτήσει μέταλλο σαν ομάδα, φαίνεται στο χορτάρι και ήταν μεγάλο στοίχημα το χθεσινό ματς που βρήκαμε δύναμη και το γυρίσαμε. Έτσι γίνονται οι μεγάλες ομάδες και καταξιωνόμαστε».
Για το αν αισθάνονται ότι είναι ισότιμοι διεκδικητές της 2ης θέσης: «Σίγουρα αναγνωρίζουμε τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν ΠΑΟΚ, ΠΑΟ. Εμείς διατηρούμε χαμηλούς τόνους, δεν είμαστε υπερόπτες, αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με σεβασμό. Ίσως ήρθε η στιγμή να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Πέρυσι φτάσαμε μια ανάσα από το εισιτήριο για το Champions League. Φέτος είμαστε πιο ώριμοι και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση. Έχουμε ποιότητα, ηρεμία για το μεγάλο αυτό στόχο».
Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα ακόμα είμαστε το αουτσάιντερ, δεν το αναιρεί κανείς. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα, έχει σοβαρότητα, εμπειρία στα δύσκολα κι όταν βρίσκεται σε δύσκολες καταστάσεις ανταπεξέρχεται καλά. Δείξαμε κι εμείς ότι είμαστε δύσκολος αντίπαλος, βάλαμε δύσκολα άλλη μια φορά στον Ολυμπιακό, γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, όμως όλα ξεκινούν από το μηδέν και έχουμε τις πιθανότητές μας… Ο,τι ήθελε προκύψει».
Για τον λίγο κόσμο στα γήπεδα: «Σίγουρα είναι μεγάλο ζήτημα και κυρίως εμάς τους ποδοσφαιριστές μας αφορά. Δεν μπαίνω στην σύγκριση με τις άλλες χώρες. Ο κόσμος δίνει άλλη ώθηση, βγάζεις πάθος, ένταση, το ζεις διαφορετικά, είναι στενάχωρο να πας σε ματς εντός κι εκτός έδρας και να `χει λίγο κόσμο. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες και δεν μπορείς να πεις στον εκάστοτε φίλαθλο πήγαινε γήπεδο.
Δεν μπορείς να βρεις εξήγηση. Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται πολύ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αν του άρεσε θα έδινε το «παρών». Παρά τις δυσκολίες θεωρώ ότι το ποσό δεν είναι μεγάλο για να πηγαίνεις μια φορά τη βδομάδα στο γήπεδο. Είναι καλό για την πρόοδο του αθλήματος, να βγάζουμε και μια καλή εικόνα προς τα έξω και να δείχνουμε ότι το αγαπάμε το ποδόσφαιρο».

Σχετικά άρθρα