Ναούμ: Είμαι σίγουρος για την επιλογή μου

Για την μεταγραφή του στην Καλλονή μίλησε ο Ζήσης Ναούμ, που είπε πως θα είναι έτοιμος να ντεμπουτάρει σε μια εβδομάδα.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναούμ στο NovaΣΠΟΡ FM:

-Για την Καλλονή και πως την επέλεξε:

«Η Καλλονή είναι μια οικογένεια και κάθε παίκτης είναι ξεχωριστός. Από την αρχή όλοι σταθήκανε δίπλα μου. Αισθάνθηκα πολύ σίγουρος για την επιλογή μου. Ευχαριστώ πολύ για το συμβόλαιο μου και αυτό που θέλω από εδώ και πέρα είναι δουλεία και υγεία».

-Για τις μετακινήσεις τις Καλλονής που δεν έχει γήπεδο ανέφερε:

«Είναι πολύ κουραστικό να φεύγει μια ομάδα δέκα μέρες και να πάει να μείνει σε ξενοδοχείο. Όπως και να κάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ είναι κουραστικό για την ψυχολογία μας. Είναι σαν να παίζουμε συνέχεια εκτός έδρας. Είναι δύσκολο παρόλο που οι φίλαθλοι μας κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να μας δουν στην Αθήνα».

-Ξεκίνησες από την ακαδημία του Ατρόμητου μετά πήγες στην Γερμάνια και την Σαν Πάουλι πως έγινε αυτό:

«Ήταν μια κουβέντα που έκανα με τους γονείς μου και όλοι είπαμε να κάνουμε αυτό το βήμα και να πάω στο εξωτερικό. Έστειλα κάποια dvd και με επέλεξαν στην Σαν Πάουλι. Δεν το σκέφτηκα πολύ και πήγα. Η Σαν Πάουλι έχει κόσμο και πολλές ιδιαιτερότητες σαν ομάδα».

-Από το τοπικό βρέθηκες στην Γερμάνια πως σου φάνηκε:

«Από εκεί που έκανα προπόνηση στο τοπικό πήγα σε μια ομάδα που έπαιζε πρώτη κατηγορία εκείνη την περίοδο. Η διαφορά είναι τεράστια. Ότι και να ήθελα ήταν εκεί και με βοήθησαν».

-Για το πέρασμα του από τον Άρη:

«Είναι παρελθόν. Και πλέον κοιτάω το μέλλον μου που θέλω να αποδείξω τι αξίζω. Κρατάω μόνο τα θετικά και τις εμπειρίες από τον Άρη».

-Για το χρόνο που θα είναι έτοιμος:

«Σε καμία εβδομάδα πιστεύω θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την νέα μου ομάδα».

Σχετικά άρθρα