Δ. Γιαννακόπουλος: Ενα μεγάλο μπράβο στον Αλαφούζο

Το… καπέλο στον Γιάννη Αλαφούζο έβγαλε ως… οπαδός του Παναθηναϊκούς, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που βγήκε μπροστά μετά από την πιο μαύρη σελίδα του Τριφυλλιού, που ήταν η πολυμετοχικότητα… Παράλληλα, ανέφερε ότι το καλοκαίρι θα βοηθήσει και οικονομικά την ΠΑΕ.
Μιλώντας στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη για τα 106 χρόνια του συλλόγου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε:

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ ως πρόεδρος της ΚΑΕ. Είμαι βέβαιος ότι από ψηλά που θα μας παρακολουθεί θα νιώθει υπερήφανος. Για τα έξι ευρωπαϊκά, το Γουέμπλει, τους 500 και βάλε τίτλους. Είναι η ιδια περηφάνια που αισθάνομαι και εγώ για τα αθλητικά ιδεώδη με τα οποία μεγάλωσα.

Σαν οπαδός θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Αλαφούζου. Η δική του προεδρεία διαδέχτηκε την πιο μαύρη σελίδα του Παναθηναϊκού μας, αυτή της πολυμετοχικότητας. Οφείλουμε όλοι να είμαστε δίπλα του. Δεσμεύομαι ότι το καλοκαίρι εφόσον το θέλετε θα είμαι δίπλα σας και οικονομικά και όπως αλλιώς μπορέσω.

Καλώ όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού να ενισχύσουν με μήνυμα τον Ερασιτέχνη και εγώ πρώτος προσφέρω 10.000 ευρώ ακόμα στον Παναθηναϊκό μας". 

Σχετικά άρθρα