Βελλίδης: Αν ξέραμε τι φταίει… θα το είχαμε διορθώσει

Ο Μάρκος Βελλίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην νίκη του ΠΑΣ επί του Λεβαδειακού, καθώς και για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βελλίδης στο NovaΣΠΟΡ FM:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Ήμασταν πολύ σοβαροί σ’ αυτό το παιχνίδι, παίξαμε δημιουργικά και όποιος ήταν στο γήπεδο ευχαριστήθηκε το ματς. Ήμασταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι απ’ ότι στα άλλα ματς και πήραμε σημαντική βαθμολογική νίκη. Θέλαμε να φύγει ο Ιανουάριος γιατί όλα πήγαιναν στραβά και ήδη τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα»
Για την πίεση που είχε δημιουργηθεί απ’ τα αρνητικά αποτελέσματα: «Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα. Είναι λογικό να έχει πρόβλημα όταν δεν πηγαίνει καλά. Η συμπαράστασή τους όμως είναι μεγάλη. Η ομάδα θα ανακάμψει και πρέπει να έχει τον κόσμο στο πλευρό της, για να πάρει κι άλλες σημαντικές νίκες που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά»
Για τα αίτια για την «κοιλιά» που έκανε η ομάδα: «Μακάρι να ξέραμε τι φταίει, θα το είχαμε διορθώσει πιο σύντομα. Όλα παίζουν ρόλο, στο να κερδίζει ή να χάνει μια ομάδα. Κάποιοι παίκτες έφυγαν, είχαμε τραυματισμούς και αλλαγές προπονητών… Όλα συντέλεσαν στα αποτελέσματα. Από δω και πέρα όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες».
Για τη δυσκολία της παραμονής: «Το πρωτάθλημα φέτος έχει πολύ ενδιαφέρον. Έχει ξεχωρίσει μόνο ο Ολυμπιακός και όλα τα υπόλοιπα ματς είναι πολύ ενδιαφέροντα. Μια ομάδα που είναι δέκατη στη βαθμολογία με δύο ήττες μπορεί να κατέβει πολύ χαμηλά ή με δύο νίκες να ανέβει. Μέχρι το τέλος θα έχει ενδιαφέρον αν συνεχιστεί έτσι».
Για το πώς κυλάει η σεζόν για τον ίδιο: «Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά είμαι διπλά κερδισμένος και ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή. Είναι σημαντικό να κερδίζει η ομάδα γιατί μέσα απ’ αυτήν προωθείται και η προσωπική μου δουλειά».
Για όσα συμβαίνουν στον Άρη: «Είναι μια φυσιολογική συνέπεια των πραγμάτων. Όταν υπάρχει αστάθεια στη διοίκηση, δεν γίνονται μεταγραφές κλπ. είναι φυσιολογικό να φανεί στο γήπεδο. Βέβαια η στήριξη του κόσμου είναι πολύ δυνατή. Πρέπει να αλλάξουν πολλά όμως».
Για τη μάχη των πλέι οφ: «Οι τέσσερις ομάδες έχουν ήδη ξεχωρίσει. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η πέμπτη ομάδα μέχρι τώρα, όμως υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα δούμε αρκετές ανακατατάξεις μέχρι το τέλος».
Για τον καλύτερο τερματοφύλακα αυτή την εποχή: «Όλοι οι Έλληνες τερματοφύλακες κάνουν πολύ καλή χρονιά. Υπάρχει ταλέντο και όρεξη για δουλειά. Σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα βγαίνουν καλοί τερματοφύλακες».

Σχετικά άρθρα