Ένα ολόκληρο χωριό χρωστάει τα τέλη κυκλοφορίας !

4 Φεβρουαρίου 2014

Στήθηκαν στην ουρά, πλήρωσαν και ησύχασαν. Ομως όχι μόνο χρωστάνε ακόμη, αλλά πρέπει να καταβάλουν και πρόστιμο για την... ασυνέπειά τους. Αυτό το απίθανο περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό της Αρτας, με τους 309 κατοίκους να διαπιστώνουν έκπληκτοι πως οφείλουν ακόμη τα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία είχαν εξοφλήσει.

Το απίστευτο, αλλά απόλυτα ελληνικό περιστατικό συνέβη στο Βουλγαρέλι Αρτας. Οπως αναφέρει το epirus-tv, το Δεκέμβριο οι κάτοικοι άρχισαν να πληρώνουν καθημερινά τα τέλη κυκλοφορίας στο γραφείο των ΕΛΤΑ που υπάρχει στο χωριό, με την εξόφληση να καταχωρείται μέσω υπολογιστή στα κεντρικά. Ή, τουλάχιστον, έτσι πίστευαν οι κάτοικοι.

Το πρόβλημα διαπιστώθηκε, όμως, όταν ένας κάτοικος επιχείρησε να πάρει φορολογική ενημερότητα και διαπίστωσε έκπληκτος πως οφείλει τα τέλη κυκλοφορίας. Οπως διαπιστώθηκε, εξαιτίας προβλήματος στο ηλεκτρονικό σύστημα, δεν καταχωρούνταν τα στοιχεία των πληρωμένων τελών στα κεντρικά ΕΛΤΑ της Αρτας, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ακόμη ως οφειλόμενα. Με τα έως τώρα δεδομένα, λοιπόν, οι κάτοικοι όχι μόνο πρέπει να τα ξαναπληρώσουν, αλλά να βγάλουν από την τσέπη τους και επιπλέον χρήματα για το πρόστιμο.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ