Κλωναρίδης: Πρωτιά στα πλέι οφ

Την κατάκτηση του Κυπέλλου και την πρωτιά στα πλέι οφ, θέτει ως στόχους για τον φετινό Παναθηναϊκό ο Βίκτορας Κλωναρίδης.Οι δηλώσεις του στην NOVA:
Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: ‘Γνωρίζουμε ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Αστέρας Τρίπολης είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Όμως θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Γνωρίζουμε πως παίζουν, άλλωστε τους αντιμετωπίσαμε και στον πρώτο γύρο και όλα αυτά τα χρόνια πάντα είχαν καλή ομάδα. Ξέρουμε τι να περιμένουμε στην Τρίπολη’.
Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη για να κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης: ‘Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και τότε θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε’.
Για τους φετινούς στόχους των Πράσινων: ‘Φυσικά και θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας και θα προσπαθήσουμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ’.
Για την ανοδική του πορεία και αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει πραγματικότητα το όνειρο του και να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο: ‘Ασφαλώς και θα ήταν κάτι υπέροχο να αγωνιστώ με την Εθνική Ελλάδας, όμως για την ώρα πρέπει να έχω το κεφάλι χαμηλά και να συνεχίσω την σκληρή δουλειά’.
Για το αν έχει μιλήσει με τους υπεύθυνους της Εθνικής ομάδας για την απόκτηση ελληνικής υπηκοότητας και την πιθανότητα να φορέσει τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος:  ‘Όχι, ακόμα δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την Εθνική ομάδα…’.

Σχετικά άρθρα