Τσοχατζόπουλος στους Ελβετούς ανακριτές: Δεν γνωρίζω τίποτα

4 Φεβρουαρίου 2014

Στάση άρνησης των πάντων, κρατά, απέναντι στους Ελβετούς εισαγγελείς, ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός εξετάζεται από το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στο πλαίσιο ελβετικής έρευνας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν απαντά στις ερωτήσεις των Ελβετών εισαγγελέων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ σε δήλωση- τοποθέτησή του ενώπιόν τους τόνισε ότι δεν έχει διακινηθεί μαύρο χρήμα σε λογαριασμούς του, δεν διαχειρίστηκε ποτέ λογαριασμούς τρίτων, ούτε άλλοι – τρίτοι διαχειρίστηκαν δικούς του λογαριασμούς, και δεν γνωρίζει κανέναν από τα πρόσωπα τραπεζίτες, μεσάζοντες κλπ. για τα οποία των ρωτούν οι Ελβετοί εισαγγελείς.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός ανέφερε, σύμφωνα με τα «Νέα», πως ο ίδιος δεν διατηρούσε οποιονδήποτε προσωπικό λογαριασμό με ελβετικές τράπεζες, παρά μόνο η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, είχε έναν λογαριασμό στην UBS, τον οποίο ο ίδιος τροφοδοτούσε με νόμιμα χρήματα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Τσοχατζόπουλος ισχυρίστηκε πως η καταδίκη του,  το Σεπτέμβριο, στηρίχθηκε σε ψευδομάρτυρα.Πηγή: Αρνείται τα πάντα στους Ελβετούς εισαγγελείς ο Τσοχατζόπουλος -«Δεν είχα λογαριασμούς, δεν ξέρω τα πρόσωπα» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/141610#ixzz2sLsFjmMR


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...